aaaaaa-1.jpg

Theorema Design

Theorema a dat viata unui nou concept prin deschiderea celui mai mare showroom dedicat exclusiv si prin asocierea cu cei mai prestigiosi furnizori germani.

Mobilierul de bucatarie propus de Theorema, aduce design si functionalitate confortului zilnic, oferind stil pentru toate gusturile de la clasic la modern sau traditional, iar serviciile conving prin calitate fara compromisuri. Functionalitate perfecta, inovatie si multe idei de planificare ne permit sa implementam visul fiecarui client. 

Indiferent de spatiul de care dispuneti, veti gasi solutii perfecte cu Theorema, unde echipa de specialisti pregatita la cele mai inalte standarde este intotdeauna gata sa va ofere cele mai bune solutii in materie de amenajari, design, ergonomie precum si solutii tehnice pentru cele mai dificile cerinte. De asemenea proiectele intr-un soft 3D vor permite clientilor nostri sa vizualizeze in mod optim modul in care sugestiile designerilor prind viata. Echipele noastre care efectueaza transportul, montajul si service-ul anual al mobilierului, sunt preocupate de satisfactia clientilor la fel de mult ca si personalul de vanzari, pentru ca la Theorema, rata „0” de reclamatii ulterioare este obiectivul nostru principal.

germanMade” este sinonim cu promisiunea calitatii, iar acest motto se potriveste perfect la Theorema.